Welkom in Eizer

Website van Dorpsraad Eizer

Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september: Eizerse Feesten.

Dinsdag 24 september om 20u praatcafé van Mozaïek: Aandachtspunten bij opname door Home Info Overijse (WZC Mariëndal).

Zaterdag 28 september: Ballekesavond van Chiro Iserna (Fraat).

Zondag 29 september: om 11u30 ziekendag van Samana Eizer (Eysernelle).

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober: vogeltentoonstelling van De Appelvink (Eysernelle).

Woensdag 2 oktober: gezellig samenzijn van KVLV (Fraat).

Zaterdag 12 oktober: kaas- en wijnavond van Wijngilde Den Trochel (Eysernelle).

Vrijdag 18 oktober (vanaf 18u00) en zaterdag 19 oktober (vanaf 12u00) : Mosselfestijn van V.K. Eendracht Eizer (Fraat).

Zondag 20 oktober: eetfestijn ten voordele van parochiezaal Eysernelle.

Dinsdag 22 oktober om 20u voorstelling i.s.m. Cultuur 'Blind geheugen', Paljas productie, GC Felix Sohie in Hoeilaart (organisatie Mozaïek).

Woensdag 23 oktober: cursus bloemschikken in Fraat (organisatie KVLV).

Zaterdag 26 oktober: “Stolen hour” in Den Bloets (overschakeling naar winteruur).

Zaterdag 9 november: Ribbekesavond van Mannenbond (Fraat).

Zaterdag 16 november: Jeugdhuizentour n.a.v. Dag Van het Jeugdhuis (org. J.H. Den Bloets).

Zondag 17 november: pannnenkoekennamiddag van KVLV (Fraat).

Dinsdag 19 november: om 20u praatcafé van Mozaïek: Zorg als mantelzorgen voor voldoende adempauze - door Hilde Weckhuysen (WZC Zoniën, Tervuren).

Zaterdag 23 en zondag 24 november: winterconcert van de K.F. St-Rochus (Pachthof Stroykens).

Zaterdag  30 november en zondag 1 december: winterconcert van de K. H. Eendracht Maakt Macht (Pachthof Stroykens).

Woensdag 4 december: kookles van KVLV (Fraat).

Zaterdag 14 december: Kerstmarkt aan de Fraat (organisatie VHBE).

Vrijdag 20 december: Kerstvuur (org. JC Den Bloets).

Elke eerste donderdag van de maand organiseert de seniorenbond een ontmoeting met koffietafel vanaf 13u30 in De Fraat; op 1 augustus gaat het evenwel om een feestmaaltijd (begint om 11u30).  Alle senioren, ook niet-leden, zijn welkom op deze namiddagen.