Welkom in Eizer

Website van Dorpsraad Eizer

2021

Op basis van informatie, ons door de betrokken verenigingen bezorgd, kunnen sommige van onderstaande activiteiten gemarkeerd zijn als 'AFGELAST'.  Dit wil niet noodzakelijk zeggen dat de andere activiteiten tijdens de coronalockdownperiode wel zullen doorgaan.

Dinsdag 9 februari: Praatcafé Mozaïek – Comfortzorg bij personen met gevorderde dementie (20u in WZC Mariëndal).

Dinsdag 16 maart: Praatcafé Mozaïek – Basisvorming dementie (20u in GC Felix Sohie in Hoeilaart).

Zaterdag 27 maart: pensenkermis van De Appelvink (Eysernelle).

Dinsdag 27 april: Praatcafé Mozaïek – Hoe omgaan met veranderend gedrag (20u in WZC Zoniën in Tervuren).

Vrijdag 7 mei en vrijdag 28 mei : misvieringen om 19u in de Cruysboomkapel.

Zaterdag 8 mei: Plechtige communie en vormsel (om 15u in St-Martinuskerk van Overijse).

Zaterdag 15 mei: Eerste communie (om 14u in St-Maria-Magdalenakerk van Eizer).

Zondag 13 juni: Eizerkermis en processie en Staartje van de processie (Fraat).

Zaterdag 26 juni: Breekeizer XL - schoolfeest van en in de St-Jozefsschool.

Vrijdag 13 augustus en vrijdag 20 augustus : misvieringen om 19u in de St-Rochuskapel.

Zaterdag 4 september: jaarlijkse busuitstap van de Mannenbond.

Zondag 12 september: wielerwedstrijd voor eliterenners zonder contract en beloften (organisatie De Vrienden van ’t Pelotonneke, De Verenigde Sportvrienden).

Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september: Eizerse Feesten.

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september: passage in Eizer van wereldkampioenschap wielrennen.

Dinsdag 28 september: Praatcafé Mozaïek – Zelfzorg voor mantelzorgers (20u in WZC Mariëndal).

Dinsdag 26 oktober: Praatcafé Mozaïek – Hoe omgaan met moeilijk gedrag van mensen met dementie (20u in GC Felix Sohie in Hoeilaart).

Zaterdag 13 november: Ribbekesavond van Mannenbond (Fraat).

Dinsdag 16 november: Praatcafé Mozaïek – Dementie en voorafgaande wilsverklaring met euthanasieverzoek (20u in WZC Zoniën in Tervuren).

Zaterdag  4 en zondag 5 december: winterconcert van de K. H. Eendracht Maakt Macht (Pachthof Stroykens).