Welkom in Eizer

Website van Dorpsraad Eizer

2020

Op basis van informatie, ons door de betrokken verenigingen bezorgd, zijn sommige van onderstaande activiteiten gemarkeerd als 'AFGELAST'.  Dit wil niet noodzakelijk zeggen dat de andere activiteiten tijdens de coronalockdownperiode wel zullen doorgaan.

Zondag 23 augustus: AFGELAST aperitiefconcert door de K.F. St-Rochus i.s.m. Concertband Overijse en K.H. St-Martinus om 11u op Justus Lipsiusplein in Overijse.

Zaterdag 5 september: jaarlijkse busuitstap van de Mannenbond.

Zaterdag 12 september: Perziken Trophy – retrokoers georganiseerd door De Vrienden van ’t Pelotonneke, De Verenigde Sportvrienden en Staminee Bij Jokke.

Zondag 13 september: wielerwedstrijd voor eliterenners zonder contract en beloften (organisatie De Vrienden van ’t Pelotonneke, De Verenigde Sportvrienden en Staminee Bij Jokke).

Dinsdag 15 september: Praatcafé Dementie van Mozaïek – Heeft het nog zin dat ik langsga? (Overijse).

Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september: Eizerse Feesten.

Zaterdag 26 september: eetfestijn ‘Chiro Iserna heeft ballen’ (Fraat).

Zondag 27 september: om 11u30 ziekendag van Samana Eizer (Eysernelle).

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober: Vogeltentoonstelling van De Appelvink (Eysernelle).

Woensdag 7 oktober: gezellig samenzijn van KVLV (Fraat).

Zaterdag 10 oktober: kaas- en wijnavond van Wijngilde Den Trochel (vanaf 18u30 in Eysernelle).

Dinsdag 13 oktober: Praatcafé Dementie van Mozaïek – Belevingsgerichte zorg (Hoeilaart).

Zondag 18 oktober: eetfestijn ten voordele van parochiezaal Eysernelle.

Woensdag 21 oktober: bloemschikken van KVLV – thema Allerheiligen (Fraat).

Zaterdag 24 oktober: “Stolen hour” in Den Bloets (begin wintertijd).

Zaterdag 7 november: Ribbekesavond van Mannenbond (Fraat).

Zondag 22 november: Pannenkoekennamiddag van KVLV (Fraat).

Dinsdag 24 november: Praatcafé Dementie van Mozaïek - Doolhof  van premies en tegemoetkomingen (Tervuren).

Zaterdag 28 november: Kindernamiddag van KVLV (Fraat).

Zaterdag 28 en zondag 29 november: winterconcert van de K.F. St-Rochus (Pachthof Stroykens).

Woensdag 2 december: kookles van KVLV door Gisèle – feestmenu (Fraat).

Vrijdag 4 december: Praatcafé Dementie van Mozaïek – Pappie, dagboek van het vergeten (Overijse).

Zaterdag  5 en zondag 6 december: winterconcert van de K. H. Eendracht Maakt Macht (Pachthof Stroykens).

Vrijdag 18 december: Kerstvuur (org. JC Den Bloets).

Donderdag 24 december: jeneverkot aan kerk na nachtmis (organisatie Landelijke Gilde).

Elke eerste donderdag van de maand organiseert de seniorenbond een ontmoeting met koffietafel vanaf 13u30 in De Fraat.  Alle senioren, ook niet-leden, zijn welkom op deze namiddagen. Tot en met de maand augustus zijn deze ontmoetingen echter AFGELAST.

Tijdens de winter organiseert KVLV iedere donderdagavond turnles in de gemeentezaal van Duisburg en in de zomer wandelen op woensdag- (voor de ouderen) en donderdagavonden (voor de jongeren).  Op zomerse donderdagavonden organiseert KVLV eveneens fietstochten.