2021

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september: passage in Eizer van wereldkampioenschap wielrennen. WK Dorp Bekestraat met eet- en drankstanden, kinderanimatie, optredens van Rosebud en Jo Hardy.  De Fraat: toegang tot WK dorp, spaghetti festijn, kinderanimatie en optreden van Tiani op zaterdagavond.

Dinsdag 28 september: Praatcafé Mozaïek – Zelfzorg voor mantelzorgers (20u in WZC Mariëndal).

Zaterdag 2 oktober: Ballekesavond in de Fraat van Chiro Iserna

Zondag 3 oktober: Startdag van Chiro Iserna (Chirolokaal).

Zaterdag 2 oktober vanaf 18u en zondag 3 oktober van 10u tot 18u: vogeltentoonstelling van De Appelvink (Eysernelle).

Woensdag 6 oktober: Teerfeest van FERM (Fraat).

Donderdag 7 oktober: om 14u heropstartvergadering van seniorenbond De Lustige Vrienden (Fraat).

Woensdag 20 oktober: bloemschikken van FERM (Fraat).

Dinsdag 26 oktober: Praatcafé Mozaïek – Hoe omgaan met moeilijk gedrag van mensen met dementie (20u in GC Felix Sohie in Hoeilaart).

Zaterdag 13 november: Ribbekesavond van Mannenbond (Fraat).

Dinsdag 16 november: Praatcafé Mozaïek – Dementie en voorafgaande wilsverklaring met euthanasieverzoek (20u in WZC Zoniën in Tervuren).

Zondag 21 november: Pannenkoekennamiddag van FERM (Fraat).

Zaterdag  27 en zondag 28 november: winterconcert van de K. F. Sint-Rochus (Pachthof Stroykens).

Woensdag 1 december: kookles van FERM (Fraat).

Zaterdag  4 en zondag 5 december: winterconcert van de K. H. Eendracht Maakt Macht (Pachthof Stroykens).