2021 - 2022

Elke eerste donderdag van de maand van 13u30 tot 17u organiseert seniorenbond De Lustige Vrienden een ontmoetingsnamiddag in De FraatOp 13 januari gaat het evenwel om een nieuwjaarsbrunch (begint om 12u).  Alle 55-plussers, ook niet-leden, zijn welkom op deze namiddagen.

Woensdag 12 januari: Linedance van FERM (Fraat).

Woensdag 26 januari: Kookles met Gysèle van FERM (Fraat).

Woensdag 9 februari: Bloemschikken met Kimberly van FERM (Fraat).

Zaterdag 5 maart: misviering om 19u opgeluisterd door fanfare EMM opgedragen aan de overleden leden en muzikanten van EMM.

Woensdag 9 maart: Maken van handtas van FERM (Fraat).

Dinsdag 15 maart: Brainstorm sessie 'Eizerse Feesten in een nieuw jasje' om 20u in de Fraat, open vergadering van de Dorpsraad.

Zaterdag 18 maart: Fuif Fjesta Iserna in de Markthalle te Overijse.

Zaterdag 19 maart: Pensenkermis ingericht door DE APPELVINK vanaf 18u in De Fraat.

Woensdag 23 maart: Kookles met Leen over streekproducten van FERM (Fraat).

Zaterdag 26 maart: Misviering opgeluisterd door de K.F.St.-Rochus in de Maria-Magdalenakerk om 19u.

Zondag 3 april: Ronde van Vlaanderen op groot buitenscherm met randanimatie aan De Fraat ten voordele van Kom Op Tegen Kanker georganiseerd door de Fietsclub 'Straf in Bergaf'.

Woensdag 6 april: Afwerken handtas (sessie 9 maart) van FERM (Fraat).

Zaterdag 16 april: Pannekoekenavond van K.F.St.-Rochus in Pachthof Stroykens in Duisburg vanaf 17u30.

Zondag 17 april: Na de Paasviering is er Paasdrink en Paaseierenraap voor de kinderen aan de Chiro/Bloets.

Woensdag 20 april: Herboriste van FERM (Fraat).

Zaterdag 23 en zondag 24 april: Vanaf 10u tot 20u op zaterdat en vanaf 10u tot 17u op zondag: Tentoonstelling Patchwork en handwerk door 'De Losse Steekskes' in De Fraat.

Zaterdag 23 april: Vlooienmarkt georganiseerd door FERM, meer info later.

Woensdag 4 mei: Gezellig samen zijn met drankje en hapje van FERM (Fraat).

Vrijdag 6 mei en vrijdag 27 mei: Misviering in de Onze-Lieve-vrouw kapel om 19u

Maandag 9 mei: 14u Samana: Koffietafel "Gezellig Samenzijn" in de parochiezaal "Eysernelle"

Zaterdag 25 juni: Schoolfeest, Breekeizer in de school van Eizer

Zondag 26 juni: Eizerkermis, processie na de misviering van 9u en aansluitend 'Staartje van de processie' met Italiaanse specialiteiten in de Fraat.

Zaterdag 6 augustus: Uitstap naar Luik van FERM.

Vrijdag 12 augustus en vrijdag 19 augustus: Misviering in de St. Rochuskapel om 19u.

Zondag 21 augustus: Deelname van K.F.St.-Rochus aan het Aperitiefconcert om 11u op het Justus Lipsiusplein in Overijse ter gelegenheid van de Druivenfeesten.

Zondag 25 september: 11u30 Samana: Ziekendag in de parochiezaal "Eysernelle"

Woensdag 5 oktober: Souper van FERM (Fraat).

Zaterdag 8 oktober: Kaasavond van de Wijnmakersgilde (Den Trochel) in de parochiezaal Eysernelle.

Woensdag 19 oktober: Bloemschikken van FERM (Fraat).

Zondag 20 november: Pannekoekenfeest van FERM (Fraat).

Woensdag 7 december: Kookles met Gisèle van FERM (Fraat).