Welkom in Eizer

Website van Dorpsraad Eizer

2020

Op basis van informatie, ons door de betrokken verenigingen bezorgd, kunnen sommige van onderstaande activiteiten gemarkeerd zijn als 'AFGELAST'.  Dit wil niet noodzakelijk zeggen dat de andere activiteiten tijdens de coronalockdownperiode wel zullen doorgaan.

AFGELAST Zaterdag 7 november: Ribbekesavond van Mannenbond (Fraat).

Zondag 22 november: Pannenkoekennamiddag van KVLV (Fraat).

Dinsdag 24 november: Praatcafé Dementie van Mozaïek - Doolhof  van premies en tegemoetkomingen (Tervuren).

Zaterdag 28 november: Kindernamiddag van KVLV (Fraat).

AFGELAST Zaterdag 28 en zondag 29 november: winterconcert van de K.F. St-Rochus (Pachthof Stroykens).

Woensdag 2 december: kookles van KVLV door Gisèle – feestmenu (Fraat).

Vrijdag 4 december: Praatcafé Dementie van Mozaïek – Pappie, dagboek van het vergeten (Overijse).

Zaterdag  5 en zondag 6 december: winterconcert van de K. H. Eendracht Maakt Macht (Pachthof Stroykens).

Vrijdag 18 december: Kerstvuur (org. JC Den Bloets).

Donderdag 24 december: jeneverkot aan kerk na nachtmis (organisatie Landelijke Gilde).

Elke eerste donderdag van de maand organiseert de seniorenbond een ontmoeting met koffietafel vanaf 13u30 in De Fraat.  Alle senioren, ook niet-leden, zijn welkom op deze namiddagen. Tot en met de maand augustus zijn deze ontmoetingen echter AFGELAST.

Tijdens de winter organiseert KVLV iedere donderdagavond turnles in de gemeentezaal van Duisburg en in de zomer wandelen op woensdag- (voor de ouderen) en donderdagavonden (voor de jongeren).  Op zomerse donderdagavonden organiseert KVLV eveneens fietstochten.